Op verkeerde been? – Lid Ria Teluij

N280 tracé Baexem-Weert, informatieavond in Baexem op 11 november 2014.

Er is door de Provincie in de Baexheimerhof tijdens de informatie avond een flitsende 3D animatiefilm getoond van hoe het tracé kan worden met jammergenoeg alleen een verbale voetnoot van de Provincie Limburg: “U mag geen conclusies trekken uit de getoonde ruimtelijke indeling, getoonde breedtes van weg, berm, uitwijkstroken, tunnelbakken. Ook de aanwezigheid van de verlichting en begroeiing met bomen en struiken in het filmpje is ter illustratie en daar mogen geen conclusies aan worden verbonden”.
Op de website van de Provincie staat die vermelding dus niet, helaas. Men kan dus verkeerde conclusies trekken! Dat mag toch niet de bedoeling zijn lijkt mij.

Ik verzoek het College de Provincie Limburg te bewegen om de verbale tekst uitgesproken in de informatieavond ook bij de tekeningen op de website van de Provincie te zetten zodat de inwoners van Baexem, Kelpen en Horn niet door het flitsende filmpje op het verkeerde been gezet worden.

Gelieve ook bekend te maken dat men vragen omtrent het traject kan stellen aan de Provincie via hun website: n280west@prvlimburg.nl